Metallica dnes začala turné, lístky do Mimoně možná podraží

Verze pro tisk |

Již tento týden zahajuje Metallica turné po Latinské Americe. Šňůra odstartovala dnes, v úterý 19. ledna 2010 v hlavním městě Peru Limě.

Pomyslnou startovní čáru bude pro kapelu představovat vyprodaný limský fotbalový stadion, tedy 43.000 fanoušků. Na kapelu Metallica spolu s Megadeth, Slayer a Anthrax a dalšími se  čeští fanoušci mohou těšit v červnu do Mimoně na festival Sonisphere, lístky lze stále ještě pořídit za 1690,- Kč.


 Podle dostupných informací byl první koncert lednového turné vyprodán během několika málo dnů. Metallica se dále zastaví také v Argentině, v Chile a jihoamerickou část šňůry zakončí dvojkoncertem v brazilském Sao Paulo, který navštíví více než 130.000 lidí. V březnu pak kapela potěší uši několika set tisíc fanoušků v Mexiku, Panamě, Kostarice, Portoriku, Guatemale, Venezuele a Kolumbii.


V dubnu a květnu Metallica vyjede na šestnáctidenní turné po Evropě a v červnu se po dvou letech dočkají i uši českého posluchače. Metallica se zbylou trojicí tvořící velkou thrash metalovou čtyřku a s mnoha dalšími kapelami světového formátu vystoupí na festivalu obřích rozměrů 19. června 2010 na letišti v Mimoni.


 Na český Sonisphere se lze ještě v tuto chvíli dostat za 1690,- korun. Postupně se budou ceny lístků zvyšovat. Lístky jsou dostupné přes portály ticketpro.cz a musicticket.cz. Podle pořadatelské agentury je v tuto chvíli téměř vyprodáno v severských zemích a ve Švýcarsku, a proto se ze zahraničí dá očekávat nárůst zájmu o lístky do Mimoně.
 

Nahoru