Dnes je 28. 09. 2024
svátek má Václav,Den české státnosti

S tvojí dcerou ne

Archiv

V hlavní  roli bankovního úředníka, který se pozvolna přetváří ze suchara na sportovně poskakujícího teenagera, se představil Petr Nárožný.
Jeho hereckou partnerkou byla Naďa Konvalinková v roli učitelky mateřské školky, která oděná v černé kůži, svižně práskající bičem a lákající svého podivně se chovajícího manžela k hrátkám lásky, sklidila obdiv diváků. Dále si zahrál také autor hry Antonín Procházka roli bytaře a zlodějíčka Česti, Karolína Kaiserová se blýskla v roli Sandry, Marika Procházková jako knihovnice Alice, Pavel Kikinčuk v roli majitele trvale neprosperující umělecké agentury a v roli Robina se představil Vilém Dubnička.
Představení způsobilo gejzír krkolomných situací a trapasů, které ocenili diváci dlouhotrvajícím potleskem.
Další představení podle námětu Antonína Procházky s názvem „Ještě jednou, profesore“ uvede novoborské divadlo v pondělí  19. května.  Ztvárnění této hry se ujal Divadelní soubor při DK Rumburk pod vedením režisérky Boženy Ledvinkové. Příběh se točí kolem poklidně ženatého vysokoškolského profesora literatury ve středním věku, který si chce zpestřit šednoucí život, ale na milostné pletky s rozdychtěnými studentkami si netroufá. V hlavních rolích se představí Vladimír Šamša a Petra Kacafírková.